facebook

twitter

youtube

pinterest

instagram

Καλωσορίσατε

Η e-unic ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στον τομέα του Σχεδιασμού Εντύπου, της Κατασκευής Ιστοσελίδων και E-shop τα τελευταία χρόνια με αρκετά αξιόλογα δείγματα συνεργασιών.
Οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι:

 • Κατασκευή Ιστοσελίδων (στατικών και δυναμικών)
 • Κατασκευή e-shop
 • Διάθεση ηλεκτρονικής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης
 • Εκπαίδευση
 • Φιλοξενία ιστοσελίδων
 • Προώθηση Ιστοσελίδων
 • Υπηρεσίες SEO
 • Συγγραφή σεμιναρίων πάσης φύσεως
 • Σχεδιασμός εντύπων
 • Σχεδιασμός λογοτύπου - εταιρικής ταυτότητας
Από τα πρώτα της μεγάλα επιτεύγματα της e-unic ήταν η κατασκευή της χειροποίητης, από κάθε άποψη, πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης. Αυτή τη στιγμή χρησιμοποιείται για την διεξαγωγή κάποιων σεμιναρίων στο Πανεπιστήμιο Πειραιά αλλά και από αρκετά φροντιστήρια.

E-learning & Εκπαίδευση

elearning

Η e-unic με σκοπό την παροχή υπηρεσιών εκπαίδευσης σε ενδιαφερόμενους ανεξαρτήτου εκπαίδευσης και περιοχής διαμονής θέλησε να δημιουργήσει σεμινάρια υψηλού επιπέδου. Σε συνεργασία με την πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης που κατασκεύασε μπόρεσε να προσφέρει τις υπηρεσίες της αυτές με τρανταχτό παράδειγμα τη χρήση της πλατφόρμας στο σεμινάριο «Εισαγωγή στα Πολυμέσα με τη χρήση του AdobeFlash» στα e-learning προγράμματα του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Η πλατφόρμα διατίθεται σε φροντιστήρια αλλά και σε ιδιώτες που θέλουν να προσφέρουν τις γνώσεις τους στο ευρύ κοινό. Το υλικό παρέχεται τόσο σε μορφή e-book όσο και σε μορφή παρουσιάσεων αλλά και βίντεο. Προσφέρονται κουίζ και εργασίες κατά τη διεξαγωγή των σεμιναρίων για την καλύτερη εμπέδωση της ύλης που καλύπτουν τα σεμινάρια και φυσικά δεν λείπει η συνεχής επαφή με το εκπαιδευτικό προσωπικό για την επίλυση αποριών ή τυχόν προβλημάτων.

Η πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο ώστε να περιλαμβάνει όλα τα απαραίτητα εργαλεία για την διεξαγωγή ενός σεμιναρίου, να είναι φιλικό προς τον εκπαιδευόμενο και τον εκπαιδευτή και να μπορεί να εξελιχθεί και επεκταθεί σύμφωνα με τις απαιτήσεις των ενδιαφερομένων.

Ο σπουδαστής μπορεί να έχει πρόσβαση σε πλούσιο πληροφοριακό υλικό το οποίο μπορεί να το προσαρμόσει στις ανάγκες του και στις προτιμήσεις του ανάλογα και με τον χρόνο που διαθέτει. Το μάθημα μπορεί να παρακολουθείται από μεγάλο αριθμό σπουδαστών, οπουδήποτε και οποτεδήποτε αφού το εκπαιδευτικό υλικό είναι πάντοτε προσβάσιμο. Δεν χρειάζονται άσκοπες μετακινήσεις και πολλές φορές διατίθεται και χωρίς κόστος.

Το εκπαιδευτικό υλικό μπορεί να επαναχρησιμοποιηθεί και να εμπλουτιστεί από τον διδάσκοντα χωρίς να το δημιουργήσει εκ νέου. Επίσης μπορεί να γίνει χρήση ασύγχρονης επικοινωνίας με την δυνατότητα να λυθούν τυχόν απορίες του μαθήματος με την συνεισφορά όχι μόνο του καθηγητή αλλά και των άλλων σπουδαστών. Τέλος μπορεί πιο εύκολα να παρακολουθήσει ο εκπαιδευτής την πρόοδο των εκπαιδευομένων, να διορθώσει εργασίες και να κάνει πιο αξιόπιστη αξιολόγηση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση της πλατφόρμας και για το πως μπορείτε να την αποκτήσετε παρακαλώ συμπληρώστε την σχετική φόρμα ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας.

Web Design - Development & E-commerce

web-design

Η ομάδα της e-unic είναι από τις λίγες εταιρείες στον τομέα της που δεν χρησιμοποιεί έτοιμα templates αλλά προσαρμόζει τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας που αναλαμβάνει στα μέτρα και στο ύφος της κάθε επιχείρησης. Στόχος μας είναι να εστιάζουμε στα δυνατά σας σημεία και αυτό το επιτυγχάνουμε με το web design που αντικατοπτρίζει την προσωπικότητα και τη δημιουργικότητα της επιχείρησης σας.

Όλες πλέον οι ιστοσελίδες περιέχουν εταιρική και προϊoντική παρουσίαση με αποτέλεσμα να χρειάζονται εντυπωσιακό σχεδιαστικό περιβάλλον διεπαφής. Οφείλουμε λοιπόν να δημιουργήσουμε μία σύγχρονη, λειτουργική, εύχρηστη και φιλική προς τον χρήστη ιστοσελίδα χωρίς ανεπιθύμητα προβλήματα λόγο εσφαλμένων λειτουργιών ή κακής αρχιτεκτονικής.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας προσφέρουμε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε από την παρουσία σας στο διαδίκτυο.

Γραφιστικές Εφαρμογές

graphic-design

Καθημερινά βομβαρδιζόμαστε από πληθώρα διαφημίσεων σε ηλεκτρονική και έντυπη μορφή. Άλλες μας αρέσουν, άλλες όχι, άλλες τις έχουμε ξαναδεί. Δυστυχώς αυτές που έχουμε ξαναδεί είναι πολλές. Η διαφορά ενός χειριστή προγράμματος με κάποιον επαγγελματία στον τομέα του σχεδιασμού εντύπου έχει παρερμηνευτεί με αποτέλεσμα όλες οι ιστοσελίδες, τα διαφημιστικά banners και οποιοδήποτε άλλο έντυπο να μην είναι κάτι νέο, πρωτότυπο, μοναδικό όπως η επιχείρηση σας αλλά κάτι κοινό και συνηθισμένο.

 Θα θέλατε λοιπόν η επιχείρηση σας να έχει το ίδιο πρόσωπο και την ίδια ταυτότητα με μία άλλη διαφορετικού είδους;

Θα θέλατε να μην σας αναγνωρίζουν οι πελάτες ανάμεσα στους ανταγωνιστές σας γιατί δεν έχετε κάτι που να σας κάνει ξεχωριστούς εκτός αν πάρουν το ρίσκο και λάβουν τις υπηρεσίες σας;

Οι υπηρεσίες που μπορούμε να σας προσφέρουμε είναι:

 • Έντυπη διαφήμιση
 • Ηλεκτρονική διαφήμιση
 • Σελιδοποίηση
 • Σχεδιασμός λογοτύπων
 • Social Media Marketing
 • Εκτύπωση
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ συμπληρώστε την σχετική φόρμα ενδιαφέροντος ή επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας.

Τα Νέα μας

Φ.Π.Α.??? Ούτε λόγος..

Οι Δουλειές μας

Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι στατική και τι δυναμική ιστοσελίδα;
Οι ιστοσελίδες διακρίνονται σε 2 βασικές κατηγορίες: τις στατικές και τις δυναμικές. Στατικές είναι οι ιστοσελίδες των οποίων το περιεχόμενο παραμένει σταθερό και δεν ανανεώνεται συχνά. Χρησιμεύουν για πληροφοριακούς λόγους και δεν ενημερώνονται από τον κάτοχο τους.
Οι περισσότερες ιστοσελίδες πλέον, για να μην πούμε όλες είναι δυναμικές. Οι κάτοχοι τους τις διαχειρίζονται και τις ενημερώνουν διαρκώς με αποτέλεσμα να κρατούν σε εγρήγορση τους ενδιαφερόμενους και να αποκτούν ολοένα και περισσότερες επισκέπτες και κατ’ επέκταση νέους πελάτες.

Τι είναι η διαδικτυακή διαφήμιση;
Η αξιοποίηση του Internet ως διαφημιστικού μέσου επιφέρει δραστικές αλλαγές στην κλασική αντίληψη περί λειτουργίας της διαφήμισης. Η διαφήμιση θεωρείται μία παθητική διαδικασία από την πλευρά του δέκτη πλέον όμως με τον διαδίκτυο αναλαμβάνει έναν νέο ρόλο πιο ενεργητικό όπου διαλέγει ποια διαφήμιση θέλει να δει.
Οι χρήστες του Internet θα αναζητήσουν πλέον την διαδικτυακή διαφήμιση και αν αυτή είναι σύντομη, περιεκτική και στοχευμένη θα την παρακολουθήσουν και θα επισκεφτούν την επιχείρηση σας.

Τι είναι το e-learning; Σε ποιους απευθύνεται;
Με τον όρο τηλεκπαίδευση εννοούμε την χρήση νέων τεχνολογιών με σκοπό την ταχύτατη διάχυση της γνώσης και των υπηρεσιών τους από ένα εκπαιδευτικό ίδρυμα ή ένα εκπαιδευτή προς ενδιαφερόμενους πάσης φύσεως, μέσα σε ένα ευέλικτο και πολλά υποσχόμενο περιβάλλον χωρίς περιορισμούς. Η έννοια αυτή περικλείει οποιαδήποτε μορφή εκπαίδευσης χρησιμοποιώντας τους πόρους του διαδικτύου και τις δυνατότητες που μας παρέχουν οι ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Παρέχεται η δυνατότητα στους εκπαιδευόμενους να επιλέξουν οι ίδιοι τον τρόπο, τον χρόνο, τον τόπο και την ποιότητα και ποσότητα γνώσης που θα λάβουν.
Οι βασικοί τομείς τηλεκπαίδευσης είναι:

 • Ανώτατη εκπαίδευση
 • Α’ και Β’ εκπαίδευση
 • Δια βίου μάθηση
 • Άτομα με ειδικές ανάγκες
 • Χώροι εργασίας
 • Καταναλωτική αγορά
 • Οικιακή δραστηριότητα

Εργαλεία προώθησης ιστοσελίδας και αύξησης πωλήσεων
Είναι λάθος να περιμένουμε ότι με την κατασκευή μιας ωραίας, ιδιαίτερης και λειτουργικής ιστοσελίδας θα ξεχωρίσουμε ανάμεσα στους ανταγωνιστές μας. Η παραμονή σε υψηλές θέσεις στις προτιμήσεις των καταναλωτών είναι μια διαρκής μάχη, η οποία απαιτεί ευέλικτους και έξυπνους χειρισμούς.
Η καταχώρηση στις μηχανές αναζήτησης, η online διαφήμιση, τα κοινωνικά δίκτυα, και τα newsletters είναι μερικά από τα απαραίτητα εργαλεία προώθησης μιας ιστοσελίδας τα οποία ενισχύουν την επισκεψιμότητα και και την επικοινωνία με τους επιθυμητούς αποδέκτες. Τα περισσότερα από αυτά τα εργαλεία προσφέρονται με ελάχιστο έως μηδαμινό κόστος.

Τι είναι τα social media; Γιατί τα χρειάζομαι;
Τα Social Media είναι παντού! Είναι το facebook, το twitter κ.ά.. Είναι το πιο σύγχρονο και αποτελεσματικότερο εργαλείο προβολής των υπηρεσιών και των προϊόντων σας στο διαδίκτυο. Τα παρακολουθούν όλοι, διαδίδουν τα πάντα, διαμορφώνουν απόψεις και τάσεις, είναι η νέα μόδα επικοινωνίας.
Δημιουργώντας και ενημερώνοντας συνεχώς με τα νέα σας μια σελίδα στα Social Media, αποκτάται ακολούθους, δημιουργείται μία κοινότητα η οποία μεγαλώνει μέρα με τη μέρα με επίκεντρο την επιχείρησής σας. Πρόκειται για έναν άμεσο τρόπο επικοινωνίας και επαφής με τους υποψήφιους πελάτες σας ο οποίος μπορεί να συνδεθεί με την ιστοσελίδα σας ή το e-shop σας.

Τι σημαίνει ότι ένα site είναι responsive;
Εξαιτίας της αυξημένης πρόσβασης στο internet από όλο και περισσότερους χρήστες κινητών τηλεφώνων και tablets και λόγο της μεγάλης γκάμας αναλύσεων οθονών στις οποίες προβάλλονται οι ιστοσελίδες, προέκυψε η ανάγκη προσαρμογής των ιστοσελίδων αυτών στις νέες αναλύσεις.
Ο διαθέσιμος χώρος στην οθόνη ενός smartphone είναι μικρότερος από την οθόνη ενός υπολογιστή με αποτέλεσμα η παρουσίαση μιας ιστοσελίδας σχεδιασμένης για μεγάλες αναλύσεις να είναι συχνά προβληματική στις μικρές οθόνες. Επίσης μια συσκευή αφής δεν χρησιμοποιεί ποντίκι αλλά τα δάχτυλα μας, τα οποία συχνά δυσκολεύονται να επιλέξουν μικρά στοιχεία πλοήγησης όπως συνδέσμους.

Responsive Design λοιπόν είναι  ένα μείγμα τεχνικών σχεδιασμού και υλοποίησης που επιτρέπουν να δημιουργούμε ένα και μοναδικό website ικανό να προσαρμόζει τα περιεχόμενά του κατάλληλα ανάλογα με το μέγεθος της οθόνης, την ανάλυση και τις αναλογίες (περιστροφή) της εκάστοτε συσκευής.

Τι διαφορές έχουν η Σύγχρονη με την Ασύγχρονη τηλεκπαίδευση;
Διατίθενται 3 μορφές τηλεκπαίδευσης:
Τηλεκπαίδευση με εξατομικευμένο ρυθμό (self-paced training): Προσφέρεται στον εκπαιδευόμενο όλο το εκπαιδευτικό υλικό τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ανά πάσα στιγμή ακολουθώντας τον δικό του ρυθμό. Το υλικό αυτό διατίθεται σε ενότητες όμως δεν παρέχεται καμία είδους επικοινωνία με κάποιον εκπαιδευτή ή ενδιαφερόμενο.
Ασύγχρονη τηλεκπαίδευση: Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να χρησιμοποιήσει το εκπαιδευτικό υλικό σε οποιοδήποτε χώρο ή χρονική στιγμή επιθυμεί εκείνος, το οποίο δεν είναι απαραίτητο να του δοθεί όλο εξαρχής. Ο ρυθμός διεξαγωγής της εκπαίδευσης ορίζεται από τον διδάσκοντα με τον οποίο μπορεί ο εκπαιδευόμενος να έχει ασύγχρονη επικοινωνία καθώς και με τους συμμετέχοντες.
Σύγχρονη τηλεκπαίδευση:Το μάθημα πραγματοποιείται όποτε μπορούν οι σπουδαστές και ο καθηγητής οι οποίοι μπορεί να βρίσκονται σε διαφορετικό χώρο αλλά την ίδια χρονική στιγμή. Όλοι βρίσκονται σε μία ψηφιακή εικονική αίθουσα και χρησιμοποιώντας τεχνολογίες τηλεδιάσκεψης έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν το μάθημα σαν να βρισκόντουσαν σε πραγματική παραδοσιακή αίθουσα διδασκαλίας.

Φόρμα Επικοινωνίας


Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω e-mail:
Ονοματεπώνυμο:

E-mail:

Μήνυμα:


Επισύναψη αρχείου:


captcha

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου: 695 15 40 685